Partners

“ Waar Turnyourhead360 graag mee samenwerkt „

eBrella

eBrella is je partner bij de strategie, ontwerp, ontwikkeling en exploitatie van interactieve media. Zij doen dat met een zorgvuldig gecultiveerd netwerk van zelfstandige professionals.

Logo Xuntos

Xuntos is een club enthousiaste jongens die verknocht zijn aan techniek. Techniek die ons virtuele leven mogelijk maakt. Op basis van Umbraco, .NET, Smartsite of Drupal ontwikkelt Xuntos websites en-applicaties. Made in Rijswijk.

Netwerven

Netwerven helpt bedrijven bij de inzet en verbetering van online recruitmentstrategie. Netwerven is dè dienstverlener op het gebied van online recruitment. Zij helpen veel corporates de online werving van personeel effectief in te zetten.

ByteBridge

ByteBridge maakt ICT toegankelijk en gaat verder waar standaard software stopt. Al meer dan 10 jaar ontwikkelt ByteBridge vol passie veilige applicaties en systeemkoppelingen die jouw onderneming verder op weg helpen.

DeAannemers

Josse Zwols van DeAannemers bouwt de techniek achter websites en webapplicaties. Dit doet hij in PHP, MySQL, Javascript en JQuery. Hij beweert dat Groningen het beste basketbalteam van Nederland heeft!

Triquanta

Triquanta is Drupal CMS specialist. Triquanta is opgericht in 2009 door Jur de Vries, Peter Grond en Gerben Spil. Ze zijn specialist in het doorzoekbaar maken van content met behulp van de zoekmachine Apache Solr in combinatie met Drupal.

ITflows;

Youri van ITflows is een jonge getalenteerde Agile Ruby on Rails webdeveloper. Het is erg prettig en zeer professioneel samenwerken met ITflows.

WebSnacks

Sebastiaan Schoonebeek van WebSnacks is een ontwikkelaar met veel skills. Zijn kennis van WordPress en Custom CMS-systemen is betrouwbaar en daardoor is WebSnacks een waardevolle partner van Turnyourhead360.

Jakob Krabbé

Jakob Krabbé is professioneel stemacteur en voice-over. Je hebt hem vast gehoord in commercials, (teken)films en animatie-series op tv, radio, internet en in de bioscoop. Jakob is de eerste die ik bel voor voice-response-systemen, bedrijfsfilms en web-video´s.

Serena Kloet

Serena Kloet is grafisch ontwerper (web en print). Ze is helder en efficiënt in haar communicatie en creëert levendige ontwerpen die bezoekers inspireren. Ze is een rustige kracht in een grillige omgeving.